vrijdag 9 november 2012

De clubs uit 2002

Op 25 juni 2002 wordt WTTC (Wispolia THOR Tijnje Combinatie) opgericht. De drie verenigingen werken bij wijze van proef al enige tijd samen op het gebied van de jeugd. Het experiment is zo goed bevallen, dat is besloten tot een officiële samenwerking. Hiermee is het voortbestaan van de jeugdafdelingen geregeld.
et gezamenlijk doel is om in alle leeftijdscategorieën met minimaal één jeugdteam in de competitie uit te komen. Doel is ook om de jeugdspelers zoveel mogelijk voor de verenigingen te behouden, zodat ook aanwas voor het seniorenvoetbal kan worden verkregen.

Ook de meisjeselftallen voetballen onder de naam WTTC.


Op 1 juli 2008 is Wispolia-Udiros opgericht. Wispolia-Udiros is een samenwerkingsverband voor het damesvoetbal tussen Wispolia uit Terwispel en UDIROS uit Nieuwehorne. De eerste helft van het seizoen spelen ze in Nieuwehorne. Na de winterstop in Terwispel. In ht seizoen 2015/2016 gaan ze verder onder de naam WTTC.
Op 25 juni 2002 wordt Renado/VVI opgericht. De samenwerking tussen Renado en VVI beoogt door middel van samenvoeging van jeugdteams de kwaliteit van het jeugdvoetbal te verbeteren, daardoor de jeugd te binden zodat de continuïteit van jeugdvoetbal in de regio Sint Nicolaasga – Idskenhuizen gewaarborgd kan blijven.

De samenwerking verloopt goed, maar om nog meer eeheid te brengen in de jeugdafdeling wordt de naam gewijzigd in juli 2012 gewijzigd in RVC (Renado VVI Combi).

Ook de meisjeselftallen voetballen onder de naam RVC.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten