vrijdag 9 november 2012

De clubs uit 2004

Op 23 juni 2004 wordt Oudega/HJSC opgericht. Zowel VV Oudega als VV HJSC zijn actief in kleine dorpen, waar het steeds moeilijker wordt om een ledenbestand op peil te houden. Hierdoor kunnen de verschillende jeugdelftallen niet meer volledig worden bezet, waardoor een aantal ervan al uit de competitie gehaald moest worden. Door de gaten die er nu zijn ontstaan wordt het steeds moeilijker om een goede doorstroming van jeugdleden te garanderen.
Daarnaast ontstaan er grote leeftijdsverschillen in de overblijvende teams. Dit alles is niet motiverend voor spelers en begeleiding. Uiteindelijk heeft dit er ook toe geleid dat de doorstroming van jonge spelers naar de senioren gestagneerd is, waardoor ook de seniorenteams hier nu de gevolgen van ondervinden.

Ook de meisjeselftallen spelen onder de naam Oudega/HJSC.

Op 22 augustus 2014 hebben de hoofdbesturen van Oudega, HJSC en Heeg een intentieverklaring ondertekend waarin het voortbestaan en de eigen identiteit van de afzonderlijke verenigingen benoemd en onderstreept wordt. Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen is de samenwerking uitgebreid. Oudega/Hommerts-Jutrijp én Heeg hebben vanaf dit seizoen ook vijf Samengestelde Teams: een A1, twee B-elftallen en twee meisjesteam (D en C).

De naam is gewijzigd in OHH (Oudega, HJSC, Heeg).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten